BURSA / OSMANGAZİ - Ali Hadi Türkay Anaokulu

Ali Hadi Türkay Anaokulu

0 (224) 241 8064
Adres
HAMİTLER MAH. AY CAD. ALI HADI TÜRKAY ILKOKULU BLOK NO 74 İÇ KAPI NO 1 OSMANGAZİ / BURSA
Vizyon
Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimsemiş; temel demokratik değerlerle donanmış,Çocukların beden, zihin ve duygu gelişimini ve iyi alışkanlıklar kazanmasını sağlamak, Onları ilkokula hazırlamak, Şartları elverişsiz çevrelerden ve ailelerden gelen çocuklar için ortak bir yetiştirme ortamı yaratmak, Çocukların Türkçeyi doğru ve güzel konuşmalarını sağlamaktır.
Misyon
Okul öncesi eğitim alanının hedef ve amaçları doğrultusunda okul öncesi dönem çocuklarının gelişim düzeyleri, öğrenme hızları, ilgi alanları ve ihtiyaçları dikkate alınarak ve aileler ile işbirliği içerisinde yaşam boyu öğrenmeyi destekleyecek şekilde eğitim ortamı oluşturarak yaratıcı ve estetik duygulara sahip, kendini ifade edebilen, çevreye duyarlı, araştıran, özgüveni yüksek bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
KALORİFER + KLİMA
Yenibağlar Mevkii Hamitler Mah. Ay Cad. No74 Osmangazi/BURSA
İlçeye 16 km uzaklıktadır.
Dilimizin Zenginlikleri Projesi